هنرمندان تجسمی و خوشنویسی شهرستان آذرشهر، زیبایی‌های دفاع مقدس را خلق کردند

دومین رویداد هنری شهرستان آذرشهر در راستای کنگره ملی ۱۰ هزار شهید آذربایجان شرقی برگزار شد

صدای گوگان_ گوگان سسی، همزمان با روز شعر و ادب و پارسی، دومین رویداد هنری شهرستان آذرشهر با حضور هنرمندان تجسمی و خوشنویسی سطح این شهرستان با عنوان «شکوه ایثارگر در اشعار شهریار» در راستای کنگره ملی ۱۰ هزار شهید استان آذربایجان گشایش یافت.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی صدای گوگان_ گوگان سسی، روز دوشنبه ۲۷ شهریور ماه سال ۱۴۰۲، مصادف با سالروز درگذشت استاد سید محمدحسین بهجت تبریزی متخلص به شهریار شاعر و سراینده‌ی نام‌آور ایرانی و روز شعر ادب و فارسی، دومین رویداد هنری شهرستان آذرشهر با عنوان «شکوه ایثارگر در اشعار شهریار» و با حضور هنرمندان تجسمی و خوشنویسی سطح این شهرستان با محوریت کنگره ملی ۱۰ هزار شهید آذربایجان شرقی به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان آذرشهر در محل سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آذرشهر ضمن گرامیداشت ۲۷ شهریور روز شعر و ادب فارسی و تبریک این روز به همه دوستداران شعر وادب، خاطر نشان کرد: سالروز در گذشت استاد شهریار یادآور میراث گرانبهای تاریخ و سروده های آن آینه زلال روزگار هست که نه تنها در این روز، بلکه تمام روزهای سال ، شعر و ادب را ارج می‌نهیم.

جبارپور ادامه داد: در راستای زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا در جامعه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان آذرشهر اقدام به برگزاری رویداد هنری با عنوان با محوریت کنگره ملی شهدای دفاع مقدس آذربایجان شرقی کرده است.

وی به بخش های این رویداد هنری اشاره کرد و گفت:در دو بخش هنرهای تجسمی و خوشنویسی، بیش از ۵۰ نفر از هنرمندان سطح شهرستان آذرشهر در این حوزه ها اثرهایی را با موضوع شهید و ترویج فرهنگ ایثار شهادت خلق کردند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آذرشهر در خاتمه با قدردانی از زحمات اعضای این رویداد هنری، اظهار داشت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تبیین آرمان های شهدا در جامعه و انتقال مفاهیم ارزشمند و والای این فرهنگ متعالی به نسل جدید آن هم با زبان و ابزار هنر از مهمترین وظایف اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آذرشهر است.

ناگفته نماند: ۲۷ شهریور ماه، سالروز درگذشت استاد شهریار مفاخر شعر و ادبیات ایران زمین، با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی روز شعر و ادب فارسی نام‌گذاری شده است.