پخت کوکه و باقلوای سنتی در تنور به روش مادر گوگانی
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری گوگان سسی_ صدای گوگان، در زمان های نه چندان دور اکثر خانواده های منطقه گوگان در خانه های خود تنور داشتند و تمام مایحتاج نان خود را در آن طبخ می کردند در کنار طبخ نان انواع دیگر نان مانند کوکه وانواع شیرینی جات به ویژه باقلوا وانواع غذا به ویژه آبگوشت تنوری رادر همین تنورها تهیه می کردند که بانام گوگان چوریی، گوگان کوکه سی وگوگان باقلواسی شهرت خاصی به خود گرفته بود که اکنون در خانه های انگشت شماری این سنت دیرینه حفظ شده است که یکی از این خانه ها، خانه دلنشین و قدیمی حاجی خانم رقیه اکبرنژاد می باشد که در آن صحنه های جالب و ماندگار ایام قدیم، آرامش و زیبایی معنوی را در درون انسان می پروراند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰